vrijdag 28 november 2008

BEEN THERE, DONE THAT:


Spoiler alert: I'm thinking my next Travel photobook will be about...
Travel photobook Kerala two: From Thekkadi to Kumarakom and Marikulam.

Malawi (Nyanja: Malaŵi) is een land in Afrika en grenst aan Zambia, Tanzania en Mozambique.
Zambia (soms ook wel geduid als Zambië, vroeger Noord-Rhodesië) is een land in Afrika dat grenst aan Congo-Kinshasa, Tanzania, Malawi, Mozambique, Zimbabwe, Botswana, Namibië en Angola
Zanzibar (Unguja) is een eiland aan de oostkust van Afrika, dat deel uitmaakt van Tanzania,
Peru (Spaans: Perú, Quechua en Aymara: Piruw) is een land aan de westkust van Zuid-Amerika en wordt begrensd door Ecuador en Colombia in het noorden, Brazilië in het oosten, Bolivia in het oosten en zuiden, Chili in het zuiden en de Grote Oceaan in het westen.
De Galapagoseilanden (kortweg Galapagos) zijn een verspreide groep eilanden die ter hoogte van de evenaar in de Stille Oceaan liggen. Staatkundig behoren ze tot Ecuador, maar ze liggen in open zee op ongeveer 1000 km van de westkust van Zuid-Amerika.
Colorado is één van de staten van de Verenigde Staten. De hoofdstad is Denver. Colorado is het Spaanse woord voor "gekleurd". De bijnaam van Colorado is The Centennial State. De standaardafkorting voor de staat is CO.
New Orleans is de grootste stad van de Amerikaanse staat Louisiana. De stad is in 1718 gesticht door Jean-Baptiste Le Moyne de Bienville en genoemd naar de Fransman Filips II van Orléans of Filips III van Orléans. Op wets- en bestuursniveau zijn de stad New Orleans en de Orleans Parish hetzelfde.
Maleisië is een land in het zuidoosten van Azië. Het bestaat uit twee afzonderlijke delen die gescheiden worden door de Zuid-Chinese Zee:
Malakka (of West-Maleisië), dat in het noorden aan Thailand grenst, en dat Singapore in het zuiden insluit
Thailand is een koninkrijk in Zuidoost-Azië, dat in het oosten wordt begrensd door Laos en Cambodja, in het westen door Myanmar en de Andamanse Zee, in het uiterste zuiden door Maleisië en in het zuidoosten door de Golf van Thailand, een onderdeel van de Zuid-Chinese Zee.
Nieuw-Zuid-Wales (Engels: New South Wales) is een deelstaat van Australië met Sydney als hoofdstad, en wordt vaak afgekort tot NSW.
Queensland is een deelstaat in het noordoosten van Australië. Queensland is in oppervlakte de tweede grootste en in bevolking de derde grootste deelstaat van Australië.

Geen opmerkingen: